Medimagazin logo

İzmir İl Sağlık Müdürlüğünden sağlık çalışanlarının tehdit edilmesine yönelik açıklama

İzmir İl Sağlık Müdürlüğü, İzmir Şehir Hastanesinde dün bir hastanın taşkınlık çıkaracağı ihbarı üzerine polis ekipleri tarafından yakalandığını, konuyla ilgili "tüfekle hastaneye girildiği ve sağlık çalışanlarının rehin alındığı" iddialarının gerçeği yansıtmadığını bildirdi.
İzmir İl Sağlık Müdürlüğünden sağlık çalışanlarının tehdit edilmesine yönelik açıklama
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Müdürlükten yapılan yazılı açıklamada, 23 Nisan 2024'te İzmir Şehir Hastanesine gelen bir hasta ile ilgili bazı sosyal medya hesaplarından yanıltıcı bilgiler yayıldığı ifade edildi.

Hastanede bir süre önce sağlık hizmeti alan bir hastanın dün saat 11.00 civarında hastaneye tekrar geldiği, taşkınlık yapacağı ihbarı sebebiyle hastane bahçesinde emniyet güçleri tarafından kontrol altına alındığı ve aracında bir silah bulunduğu bildirilen açıklamada, bu kişinin gözetim altında muayenesinin yapıldığı vurgulandı.

Açıklamada şüphelinin, hakkında bir şikayet bulunmaması nedeniyle savcılıkça serbest bırakıldığı belirtilerek, şunlar kaydedildi:

"Bahsi geçen şahsın ameliyat yerinde olan kanaması nedeniyle doktorlarla görüşmek isteğiyle aynı gün içinde saat 17.30'da hastaneye tekrar gelmesi tedirginliğe yol açmış ve hastane güvenlik görevlileri şahsı kontrollü bir şekilde hastane dışına çıkarmıştır. Bu süre içinde doktorlara da bilgilendirme yapılmıştır. Şahıs güvenlik personeli eşliğinde polise teslim edilmiştir. Söz konusu şahsın tüfekle hastaneye girdiği ve sağlık çalışanlarını rehin aldığı iddiaları gerçeği yansıtmamaktadır."

 

Doktorları ilgisizlikle suçlayıp pompalı tüfekle hastaneyi bastı: 'Katliam yapacağım'


 

izmir il saglik mudurlugu
izmir sehir hastanesi
saglik calisani
tehdit
Yorum (9)
bitmişmeslek
bakanlık ve müdürlük tam bir yalancıııııııı
7
Cevapla
Gökhan Yiğit
üzücü sağlık müdürlüğünün yaptığı .tüfeği yoksa sorun tok medya abartması … olayı küçümseyerek gerekli önlemleri almayanlar suçlu
9
Cevapla
Yeter
alkol almıştı,hastasını kaybetti,acısı vardı ama,bipolar mış, doktor da az değil, pompalı arabadaymış ama, diye diye ne inanılırlığınız kaldı,ne de makamınıza saygı kaldı.
9
Cevapla
ŞAKACI
@yeter sayın yetmez alkollü birisi size tokat veya yumruk atarsa burnunuz kırılmasa dahi hoş mu karşılayacksınız yani pes doğrusu...
4
Cevapla
S.Serdar
devletin kapısına hizmet almaya gelindiğinde herkes her devlet kurumuna nasıl giriyor ve edebiyle bekliyorsa o şekilde edebiyle hizmet almayı bekleyecek. devletin polisini memurunu meşgul etmeyecek kimse. devletin doktoru hemşiresi savcısı hakimi müdürü vb de aynı intizamla işini düzgün yapacak.
7
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir