Medimagazin logo

Şanlıurfa'ya 76 uzman hekim ataması yapıldı

116. dönem devlet hizmet kura sonuçlarına göre Şanlıurfa'ya çocuk endokrinolojisi, çocuk nörolojisi, çocuk ve ergen ruh sağlığı ve hastalıkları gibi yan dallar da dahil olmak üzere 76 uzman hekim atandı.
Kaynak: MEDİMAGAZİN
Şanlıurfa'ya 76 uzman hekim ataması yapıldı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamada, 116. dönem devlet hizmet kura sonuçlarına göre aralarında çocuk endokrinolojisi, çocuk nörolojisi, çocuk ve ergen ruh sağlığı ve hastalıkları, gibi yan dallarında bulunduğu 76 uzman hekim Şanlıurfa'ya atandığı ifade edildi.

Konuya ilişkin konuşan İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Abdullah Solmaz "Şanlıurfa gerçekten büyük bir şehir. Sağlık hizmetlerinin çok yoğun olduğu bir şehir. Bu açıdan eksik olan branşlarımızı Sağlık Bakanlığına ilettik. Sağlık Bakanlığımızın 116. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası sonucunda 76 hekimimiz ilimizde görev alacak. Bu atanan hekimler içerisinde birçok bölgede, birçok ilde bulunmayan özellikli branş dediğimiz branşlar var. İlimize hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

Doç. Dr. Solmaz ayrıca, "İlimize yapılan atamalardan dolayı Başta Sağlık Bakanımız sayın Prof. Dr. Fahrettin Koca olmak üzere Sağlık Bakanlığımızın her kademesine teşekkür ederim” dedi.
 

doc dr abdullah solmaz
sanliurfa
uzman doktor
atama
Yorum (11)
el üstünde
el üstünde tutulması gereken bir kadro. ayaklarına taş değmesin maşallah !
16
Cevapla
Uzm dr
ne atarsanız atayın, ertesi günü kapıda 100 hasta. yan dalcı ne yapsın
19
Cevapla
uzman doktor
şanlı urfa hekimlere en fazla saldırı şiddet olan illerden biri. bu yüzden orada hekim durmuyor istifa ediyorlar. insan olmayı öğrenene kadar hekim göndermeyin.
34
Cevapla
inşallah
inşallah başlarına bişey gelmez
26
Cevapla
atama
bakalım atamalardan ne kadarı göreve başlayacak ?
22
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir