Medimagazin logo

Rektörden yoğunluğa ilişkin açıklama: Ben de randevu alamıyorum, torpil yaptırıyorum

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, Diş Hekimliği Fakültesi'nde oluşan yoğunlukla ilgili, "Full kapasiteye geçtik, en çok şikayet aldığım yer olmaya başladı, 'Niye randevu alamıyoruz' diye. Ben de alamıyorum. Torpil yaptırıyorum, açıkça söyleyeyim" dedi
Kaynak: DHA
Rektörden yoğunluğa ilişkin açıklama: Ben de randevu alamıyorum, torpil yaptırıyorum
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

AFSÜ, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla etkinlik düzenledi. 

Üniversitedeki bölümler hakkında bilgi veren Rektör Prof. Dr. Nurullah Okumuş, Diş Hekimliği Fakültesi'nde açılan randevuların dakikalar içinde dolup kapandığını belirterek, "Neredeyse boş olan Diş Hekimliği Fakültesi full kapasite gitmeye başladı. En çok şikayet aldığım yer olmaya başladı. 'Niye randevu alamıyoruz' diye. Ben de alamıyorum. Torpil yaptırıyorum, açıkça söyleyeyim. 

Çünkü randevuyu açtığınız zaman dakikalar içerisinde, saat 12.00'den itibaren açıldığı zaman sıfır tık kapanıyor, bitiyor, anında doluyor. Çünkü çok fazla tercih var. Yine halkımız büyük oranda özellikle cerrahi işlemlerde veya ortodonti işlemlerine, pedodontilerine, çocuk dişte il dışına veya özele gidiyordu. Hizmetiniz kaliteli olunca, iyi olunca, sizi tercih etmeye başlıyorlar" diye konuştu. 
 

prof dr nurullah okumus
afyonkarahisar saglik bilimleri universitesi
dis hekimligi fakultesi
torpil
Yorum (9)
nevzat kulukçu
halkımız her fırsatta torpilden şikayet eder ama torpil yaptırma şansı olduğunda kaçırmaz.
14
Cevapla
Selim yıldıztepe
tuz kokmuş!!
11
Cevapla
S.Serdar
bu millet hak ettiğini yaşıyor. ağlamak yok. anne kucağından mezara kadar a'dan z'ye saygısızlık ve küstahlık, insana değer vermemenin sonucu. kimse kusura bakmasın.
17
Cevapla
birinci basamak
birinci basamak etkili bir şekilde çalıştırılırsa hastanelerdeki bu kalabalık biter, bu kadar basit. hastaneye mutlaka bir doktor sevkiyle gidilecek, kafasına göre değil. geçenlerde dayanamadım resmen hastanın yüzüne karşı söyledim sende bişey yok niye geldin diye. öylesine dedi ! ahvali şerait bu..
16
Cevapla
Ömer Hayyam
himmm ne oluyor milletin ağızına???? demekki sistem sonucu tedavi ediyor , sebep duruyor.
1
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir