Medimagazin logo

Türkiye Klinikleri 'Tanınmış Uluslararası Yayınevi' ünvanı ile akademik teşviklerde destek olacak

Türkiye Klinikleri, Akademik Teşvik Ödeneği Yönetmeliğinde yer alan “Tanınmış Uluslararası Yayınevi” yayıncı kimliği ile akademisyenlere destek olacak.
Türkiye Klinikleri 'Tanınmış Uluslararası Yayınevi' ünvanı ile akademik teşviklerde destek olacak
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Türkiye Klinikleri, “Özel Konular” adı altında yayımlanan İngilizce kitaplar ile Akademik Teşvik Ödeneği Yönetmeliği‘nde yer alan “En az beş yıldır uluslararası düzeyde düzenli faaliyet yürüten, Türkçe dışındaki dillerde aynı alanda farklı yazarlara ait en az yirmi kitap yayımlamış” olması koşulunu sağlayarak “Tanınmış Uluslararası Yayınevi” yayıncı kimliğini kazanmıştır.

Türkiye Klinikleri Akademik Teşvik ve Yükseltme ile ilgili daha fazla bilgi için tıklayınız.

turkiye klinikleri
akademik tesvik
akademik yukseltme
akademik tesvik odenegi yonetmeligi
Yorum (2)
İbrahim Şahin
Ben Sayın Atıcı'nın sözünü ettiği üniversitenin tıp fakültesinden mezunum. Ne yazık ki kendisi eksik bilgilerle kurumumuzu ve bizleri haksız yere yermiştir. Ahmet Yesevi Üniversitesi uluslararası statüye sahip bir devlet üniversitedir ve 1993 yılında kurulmuştur. Kuruluşundan bugüne mezun olan pek çok T.C. vatandaşı doktor ülkemizde başarıyla ve sorunsuz olarak hizmet vermiş ve vermektedir. Ayrıca pek çoğu da Tıpta Uzmanlık Sınavına girerek uzmanlık yapmış ve yapmaktadır. Yine mezunlar Devlet Hizmet Yükümlülüklerini her T.C. vatandaşı doktor gibi yerine getirmektedir. Ayrıca üniversitemizde örgün öğretim Sayın Atıcı'nın iddia ettiği gibi ücretli değildir. Örgün öğretim tamamen harçsız ve ücretsiz olup öğrenciler T.C. vatandaşı öğrenciler burslu statüde okumaktadır. Her kurumda olabileceği gibi sorunları olması normaldir. Ülkemizde pek çok tıp fakültesinin de personel ve fiziki altyapı eksiklikleri bulunmaktadır. İki ülke arasında uluslararası anlaşma ile kurulan üniversitemizin günlük siyasete alet edilmesi son derece çirkindir. Konunun ve üniversitemiz sorunlarının ele alınış tarzı Ahmet Yesevi Üniversitesi mezunları olarak bizleri derinden üzmüştür. Saygılarımla. Dr. İbrahim ŞAHİN
1
Cevapla
Devrimci Derviş
sayın ibrahim şahin 300 karakter kullanılan bir sistemde derdini ne güzel özetlemiş. memleketin hiç bir yerinde bir standart kural olmadığını, herşeyin adamına göre düzenlendiğini göstermeleri açısından medimagazini kutluyorum.
1
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir