Medimagazin logo

Türkiye’nin cerrahları Antalya’da buluştu

23. Ulusal Cerrahi Kongresi ve 18. Ulusal Cerrahi Hemşireliği Kongresi kapsamında Türkiye’nin cerrahları Antalya’da bir araya geldi.
Türkiye’nin cerrahları Antalya’da buluştu
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

HONEST MİCE tarafından düzenlenen ve organize edilen 23. Ulusal Cerrahi Kongresi ve 18. Ulusal Cerrahi Hemşireliği Kongresi, büyük bir katılımla gerçekleştirildi. 24-28 Nisan tarihleri arasında Antalya'da gerçekleşen kongre, cerrahi alanındaki en güncel bilgileri ve en son gelişmeleri paylaşmak, meslektaşları bir araya getirmek ve karşılıklı iş birliğinin sağlanması, yeni teknolojilerin tanıtılması amacıyla düzenlendi.

23. Ulusal Cerrahi Kongre Başkanı Prof. Dr. Selman Sökmen’in, 18. Ulusal Cerrahi Hemşireliği Kongre Başkanı Prof Dr. Filiz Öğce Aktaş’ın ve Türk Cerrahi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Serdar Karaca’nın açılış konuşmasını yaptığı Kongre’de, 15 kurs, 30 panel, 43 sözlü bildirimi oturumu, 5 uydu sempozyumu, 18 Uzmanıyla Tartışalım Oturumu ve 143 oturumdan oluşan içerikleriyle katılımcılara zengin bir program sundu. Kongre süresince 324 e-poster, 24 seçilmiş sözlü bildiri ve 71 video bildirisi katılımcıların ilgisini çekerken kongrede yer alan 134 sponsor firma ve 117 stant alanı katılımcılara cerrahi alanında kullanılan en yeni teknolojileri ve ürünleri tanıma fırsatı sağladı.

449 konuşmacının yer aldığı kongrede, 3500’den fazla katılımcı ile cerrahi alanındaki bilgi ve tecrübe paylaşımına, meslektaşlar arasındaki iş birliğine ve katılımcıların mesleki gelişimlerine katkı sağladı. Kongrenin sonunda tüm katılımcılara katılım sertifikaları takdim edildi.

Türk Cerrahi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Serdar Karaca, “Kongremizde, cerrahi alandaki son gelişmeleri, cerrahi ekip üyeleriyle birlikte irdelemeye özen göstererek, karşıt görüş oturumu, konferanslar, paneller ve bildiri oturumları hazırladık. Kongremizde temel cerrahi konularının aktarılması kadar, cerrahi tekniklerdeki özelliklerin, sorunların ve çözümlerini tartıştık, uzman görüşü alınmasını sağladık. Kongre Düzenleme Kurulu tarafından oluşturulan programımız, güncel ve ilginç konu başlıklarını içerdi. 5 gün süren 23. Ulusal Cerrahi Kongresi ve 18. Cerrahi Hemşireliği Kongresi gördüğü büyük ilgi ile tarihin en yüksek katılımlı ulusal cerrahi kongresi olma özelliğini taşırken, Uzakdoğu, Amerika Birleşik Devletleri, Avrupa, Kuzey Afrika ve Türki Cumhuriyetlerinden de meslektaşlarımızın katılımları ile cerrahi alanında çok faydalı etkileşimler olmuş, teknoloji endüstri iş birliğinin çarpıcı örnekleri göz önüne konmuştur.” dedi.

Honest Holding Kurumsal İletişim ve Pazarlama Direktörü ve aynı zamanda Honest Holding iştirakı olan Honest MİCE’in Yöneticisi Tuğçe Tanju Atıl, “23. Ulusal Cerrahi Kongresi ve 18. Ulusal Cerrahi Hemşireliği Kongresi’nin başarılı bir şekilde tamamlanmasından mutluluk ve memnuniyet duyuyoruz. Katılımcıların Kongre’ye gösterdiği ilgi bizi çok mutlu etti. Katkıda bulunan tüm değerli konuşmacılara, sponsorlara ve katılımcılara teşekkür ediyoruz.” dedi.

23 ulusal cerrahi kongresi
cerrah
cerrahi hemsireligi
kongre
antalya
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir